На ринок повертається випущений понад 50 років тому Renault 4

Підпишись на нас:

Про те, що французька компанія розробляє новий Renault 4 2025, вже давно відомо. Тепер ця модель офіційно дебютувала у рамках Паризького автосалону. Як і передбачалося, вона оформлена в ретро-стилі: деякі особливості екстер’єру для даного хетчбека запозичили в Renault 4, що випущений понад 50 років тому. Але нова модель має технологічне обладнання.

Хетчбек_Renault 4

Від попередника хетчбек, що дебютував, запозичив круглу головну оптику, вбудовану в квадратні ніші. Новинка відрізняється кубічною формою кузова, що характеризується різкими переходами між панелями. При цьому, згідно з офіційною заявою Renault, така конфігурація забезпечує хорошу аеродинаміку.

Салон Renault 4

Довжина представленої моделі становить 4140 мм, ширина – 1800 мм, висота – 1570 мм. Дорожній просвіт сягає 181 мм. Хетчбек оснастили 18-дюймовими колісними дисками. В основі новинки лежать багатоважільні підвіски. Всередині передбачено 10,1-дюймову цифрову панель приладів і сенсорний дисплей на 10 дюймів.

У рух автомобіль приводиться за рахунок 121-сильного електродвигуна. За доплату його замінює агрегат потужністю 148 к.с. На вибір із новинкою запропонують 2 акумулятори, завдяки яким автономність досягає 400 кілометрів. Продаж французької моделі в Європі стартує наступного року. Офіційні ціни поки що не озвучені.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: