Кросовер Ford Capri подешевшав, але втратив колишні двигуни

Кілька місяців тому компанія Ford запустила продаж у Європі відродженої моделі Capri. Вона повернулася на ринок як електричний кросовер.

Підпишись на нас:

На старті Ford Capri 2025 запропонували з двома потужними електромоторами. Тому не дивно, що американську модель оцінили в 2 230 000 гривень. Але зараз Ford запропонував більш дешеву модифікацію кросовера.

Кросовер Ford Capri_

Американська модель вийшла з єдиним електродвигуном, який видає до 170 к.с. потужності. Автомобіль у цьому виконанні оцінили у 2 110 000 гривень. У новій версії передбачається акумулятор ємністю 55 кВт*год. Нагадаємо, що в інших модифікаціях Capri оснащується електродвигунами, що видають відповідно до 286 або 340 к.с.

Кросовер Ford_Capri

Цікаво те, що під час підготовки нової версії компанія Ford не стала вносити зміни до комплектації кросовера. Американська модель з цим двигуном також доступна у двох виконаннях. Стандартно вона комплектується колісними дисками на 19 дюймів, цифровою панеллю приладів, двозонним кліматом, сенсорним дисплеєм на 14,6 дюйма, декількома парковочними радарами, попередженням про перехресний рух позаду, світлодіодною оптикою та іншими опціями.

За доплату покупцям пропонуються фари головного світла матричного типу. Також у топовій версії передбачаються колісні диски діаметром 20 дюймів, електропривод задніх дверей та атмосферне підсвічування салону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: