Великий сімейний мінівен Kia Carnival витрачає всього 7 літрів на 100 км

Підпишись на нас:

Kia нещодавно представила оновлену версію преміального мінівена Carnival на індійському ринку. Ця модель, ціни на яку тут стартують з 2 220 000 гривень, пропонує покупцям поєднання комфорту, технологій та економічності. Саме про економічність Kia Carnival 2025 з’явилися останні новини.

Економічний Carnival

Під капотом нового Carnival в Індії розташувався 2,2-літровий дизельний двигун, що видає 190 кінських сил і 441 Нм крутного моменту. Цей двигун працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Цікаво, що незважаючи на значні розміри, Carnival може похвалитися витратою палива на рівні всього 7,1 літра на 100 км. Це робить його одним із найекономічніших автомобілів у своєму класі. При цьому його витрати на рівні витрат компактних легкових авто.

Новий Carnival_

Новий Carnival доступний лише в одній, але максимально укомплектованій версії Luxury Plus. Покупці можуть обрати між двома кольорами кузова: чорним та білим. Автомобіль оснащений за останнім словом техніки: світлодіодне освітлення, 18-дюймові колісні диски, електропривод задніх дверей, два люки, система допомоги водієві ADAS рівня 2, два 12,3-дюймові екрани, можливість оновлення повітрям, вентиляція сидінь першого і другого ряду, а також шторки для пасажирів ззаду. Все це робить Carnival ідеальним вибором для тих, хто шукає просторий та комфортний сімейний автомобіль із відмінними ходовими характеристиками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: