Характеристики та ціни офіційно представленого нового Porsche 911 GT3

Підпишись на нас:

Компанія Порше презентувала новий Porsche 911 GT3 2025. У цьому виконанні автомобіль може похвалитися покращеною аеродинамікою та відмінною маневреністю. Якщо говорити про зовнішність, то тут також запропоновано кілька цікавих новацій. У плані показників теж є кілька змін. Загалом модель стала більш спортивною та стильною.

З іншого боку, і вартість у автомобіля велика. Так, за початковий варіант просять щонайменше 9 300 000 гривень. На окрему увагу заслуговують характеристики моделі. Під капотом Porsche 911 GT3 встановлений чотирилітровий двигун, продуктивність якого відповідає 502 кінським силам. З цим агрегатом поєднані система заднього приводу та шестишвидкісна механічна коробка перемикання передач.

Porsche 911 GT3

Крім стандартної версії, є варіант GT3 Touring. Для кожної модифікації передбачені спеціальні вдосконалення, що покращують їх характеристики. У моделі є новий хронограф GT3, циферблат якого може бути пофарбований у будь-який колір, представлений у програмі Paint to Sample.

Porsche GT3 RS оснащений краплеподібними важелями кріплення переднього моста, які збільшують притискну силу завдяки своїй формі. Кульова опора розташована трохи нижче, що тримає кузов автомобіля в рівному положенні при різкому гальмуванні. Як стало відомо, продажі моделі будуть розпочаті наприкінці поточного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: