На ринок вийшов новий бюджетний кросовер Jeep Meridian: опубліковані ціни та комплектації

Підпишись на нас:

Компанія Jeep запустила продаж нового кросовера Meridian, підготовленого для їзди бездоріжжям. Автомобіль зараз доступний на індійському ринку, де за нього запросили суму, трохи більше 1 мільйона гривень. Jeep Meridian 2025 доступний в 5- і 7-місному виконаннях і в чотирьох комплектаціях, з переднім або опціональним повним приводом.

Під капотом у американської моделі ховається колишній турбований двигун на 2 літри, який встановлювався на дореформений кросовер. Максимальна потужність цього агрегату досягає 168 к.с., крутний момент – 350 Н*м. На додаток до двигуна передбачається 6-ступінчаста механічна КПП. Опціонально з американською новинкою поставляється 8-діапазонний “автомат” із гідротрансформатором.

Кросовер Jeep_Meridian

У рамках проведеної модернізації Meridian точково змінили. Йому оновили радіаторні грати, головну оптику та задні ліхтарі. Зміни у салоні також мінімальні.

Салон кросовера Jeep Meridian

У комплекті з кросовером тепер постачається покращений комплекс безпеки з адаптивним круїзом, утриманням у смузі та помічником при перебудові, системою попередження зіткнень та іншими опціями. Крім того, кросовер оснащується сенсорним екраном діагоналлю 10,1 дюйм, цифровою панеллю приладів на 10,2 дюйми, двозонним кліматом, електрорегульованими передніми кріслами та люком.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: