Subaru Forester тестується у новій гібридній версії: його показали на шпигунських фото

Підпишись на нас:

Нещодавно стало відомо про те, що компанія Subaru готує до дебюту гібридну версію Subaru Forester 2026. На дорогах загального користування стали з’являтися перші прототипи майбутньої новинки. Днями автомобіль знову був помічений на тестуванні, під час яких вдалося отримати кілька достатньо інформативних знімків.

На випробування виводиться північноамериканська версія моделі шостої генерації, яка буде оснащена новою масляно-гібридною силовою установкою на базі 2,5-літрового двигуна. Що стосується представлених у Мережі знімків, то тут можна побачити низку значних відмінностей від актуальної версії. Для оформлення передньої частини використано абсолютно новий стиль дизайну. Тут увагу привертають акуратні решітки радіатора і оригінальної форми фари головного світла. У вигляді автомобіля простежується одночасно жорсткий і атмосферний стиль. Нижня частина бамперів попереду та ззаду захищена спеціальною накладкою.

Subaru Forester

Профіль виглядає спортивно та динамічно. Корма має абсолютно нові задні ліхтарі, всередині яких можна побачити Y-подібну графіку. Якщо говорити про конструктивні особливості, їх немає. Автомобіль зберіг колишні розміри та пропорції. Як уже говорилося вище, Subaru Forester буде оснащений гібридною системою на базі чотирициліндрового двигуна 2,5 літра та електромотора. Потужність першого складає 160 кінських сил, а другого – 89 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: