Офіційно представлена ​​нова Mazda MX-5 Miata 35th Anniversary Edition: фото та оснащення

Підпишись на нас:

Японська компанія офіційно представила оновлену Mazda MX-5 Miata 2024 у виконанні 35th Anniversary Edition. При цьому придбати японську модель буде складно. Згідно з офіційною заявою, випускатимуть автомобіль протягом обмеженого періоду. Проте обсяги виробництва не озвучені. Ймовірно, він буде обмежений лише кількістю замовлень.

Нова Mazda MX-5 Miata 35th Anniversary Edition

Незважаючи на те, що японська компанія провела офіційну презентацію даної новинки, Mazda в цілому представила обмежену інформацію про модель. Зокрема вона не озвучила деталі про технічне оснащення автомобіля. Немає відомостей і про комплектації з цінами. Японська новинка дебютувала у вигляді стандартного родстера та версії з м’яким верхом. Причому не лише цим відрізняються автомобілі. Родстер комплектується 17-дюймовими колісними дисками, але для кабріолету підготували 16-дюймові.

Салон Mazda MX-5 Miata 35th Anniversary Edition

Обидва автомобілі візуально не відрізняються від звичайної MX-5. Але вони вирізняються оригінальним кольором кузова. Спереду та ззаду розміщена фірмова оптика Mazda з круглою центральною частиною.

Інтер’єр у японської новинки обшитий переважно бежевою шкірою. При цьому родстер оснастили стандартними передніми кріслами, а не спортивними. Із чим пов’язаний такий вибір, невідомо. Крім того, інтер’єр також зберіг стандартне виконання. Усередині, наприклад, розташовується аналогова панель приладів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: