KGM та Chery почнуть розробляти великі бюджетні позашляховики для світових ринків

Підпишись на нас:

Кілька років тому компанія KGM поглинула SsangYong. З того моменту південнокорейський виробник зміг випустити кілька нових кросоверів, зокрема електричних. Причому частина цих моделей має високий попит на домашньому ринку, витіснивши аналогічні продукти від Hyundai-Kia. Тепер KGM виходить на новий етап розвитку, уклавши угоду із Chery.

KGM (колишній SsangYong) та Chery почнуть розробляти нові позашляховики_

Дане партнерство, згідно з офіційною заявою, передбачає розробку великих та середніх позашляховиків. Причому автомобілі продаватимуться на світових ринках. Тобто сторони не обмежуються лише Китаєм чи Південною Кореєю. Китайська компанія досить активно розширює модельний ряд автомобілів у інших країнах.

Заявлено, що майбутні позашляховики розроблятимуться на платформі KGM. Представник корейської компанії зробив кілька заяв, частина яких прямо вказує на те, що наступні новинки, створені в рамках цієї угоди, розроблятимуться швидко. Причому їх планують адаптувати до зміни запитів на світовому ринку.

KGM (колишній SsangYong) та Chery почнуть розробляти нові позашляховики

Також було оголошено, що майбутні позашляховики розроблятимуться у корейському стилі. Тобто KGM, судячи з усього, відіграватиме головну роль у даному партнерстві, а Chery, можливо, відповідатиме за технології.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: