Кен Блок загинув після аварії на снігоході

Підпишись на нас:

Професійний гонщик Кен Блок, який став інтернет-сенсацією завдяки своїм сміливим трюкам за кермом, помер у віці 55 років після аварії на снігоході, повідомила його команда Hoonigan Racing у понеділок.

Подробиці

«З великим глибоким жалем ми можемо підтвердити, що Кен Блок загинув сьогодні в результаті аварії на снігоході», — йдеться в заяві Хунігана в Instagram.

«Кен був провидцем, піонером і іконою. А головне – батьком і чоловіком. Нам буде неймовірно його не вистачати».

Аварія сталася в окрузі Васатч в штаті Юта. Офіс шерифа повідомив, що Блок їхав по крутому схилу, коли снігохід перекинувся і приземлився на нього.

«Від травм, отриманих під час аварії, він помер на місці події», — йдеться в повідомленні, додавши, що він їхав у групі, але був один, коли сталася аварія.

Розпочавши свою ралійну кар’єру в 2005 році, Блок був названий новачком року в чемпіонаті Rally America. У 2015 році Блок посів друге місце в Чемпіонаті світу з ралі-кросу, а наступного року переїхав до Чемпіонату світу з ралі-кросу FIA.

Американець також став співзасновником компанії спортивного одягу DC Shoes і продюсував серію відео Gymkhana, в яких він показував свою їзду на небезпечних трасах і смугах перешкод. Серіал зібрав мільйони переглядів на YouTube.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: