Оновлений кросовер Audi RS Q8 порівняли з Lamborghini Urus: «німець» виявився кращим

Підпишись на нас:

Пройшло чимало часу з моменту презентації нового кросовера Audi RS Q8 2025 року. Ця версія стала найпотужнішою в історії німецької моделі. Автомобіль у виконанні Performance по динаміці та характеристикам може конкурувати навіть з Lamborghini Urus, хоча італійський кросовер спочатку проектувався як дуже швидка машина. Але детально обидві моделі все ж таки відрізняються між собою.

Оновлений кросовер Audi RS Q8 порівняли з Lamborghini Urus

Кожен кросовер оснащується турбованим двигуном V8. Але в Urus є гібридна модифікація, яка забезпечує 789 к.с. потужності. Разом з тим, Audi RS Q8 у виконанні Performance видає до 631 к.с.  Неелектрифікований Urus здатний розвивати до 657 к.с. Тобто різниця у показниках потужності між двома моделями порівняно невелика.

Салон кросовера Audi RS Q8

Але німецька новинка набирає 100 км/год за 3,4 секунди, тоді як італійській моделі для цього потрібно 3,1 секунди. Максимальна швидкість обох кросоверів однакова. Однак Urus все ж таки відрізняється кращою динамікою розгону. При цьому за порівняно невелике підвищення стартової швидкості покупцям доведеться суттєво переплатити.

У США за німецьку модель просять від 5 млн 600 тисяч гривень. Найдешевший варіант Urus коштує майже 10 млн гривень. Тобто більш ніж за 4 млн гривень Lamborghini пропонує незначний приріст потужності та динаміки. Тобто Audi RS Q8 справді може замінити Urus.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: