“Укроборонпром” показав партію 125-мм танкових снарядів, вироблених у Європі

Підпишись на нас:

Український оборонний концерн “Укроборонпром” завершив виробництво чергової партії боєприпасів у Європі. Про це повідомляє прес-служба концерну. За її інформацією, найближчим часом снаряди калібру 125 мм надійдуть у розпорядження української армії.

Подробиці

Про перенесення оборонного виробництва з України до Європи повідомлялося деякий час тому. Ця необхідність пояснюється високими ризиками ракетних ударів РФ по виробничим потужностям, розташованим на території України.

"Укроборонпром" показав партію 125-мм танкових снарядів, вироблених у Європі

РФ дійсно часто завдавала ударів українським підприємствам, які займалися випуском продукції військового призначення. Тому рішення Києва про перенесення виробництва до Європи виглядало цілком логічним.

На території іншої країни українське підприємство перебуває у повній безпеці, а налагоджена логістика робить доставку необхідних боєприпасів на лінію зіткнення досить швидкою.

Армія РФ досі не спромоглася порушити логістику українських військових перевезень. Незважаючи на ракети, які є в розпорядженні Росії, і перевагу в артилерії, українські військові регулярно отримують боєприпаси.

"Укроборонпром" показав партію 125-мм танкових снарядів, вироблених у Європі

Більше того, маршрути постачання продукції військового призначення успішно функціонують і є відносно безпечними. За це російське Міністерство оборони регулярно критикують військові експерти та журналісти. Але вирішити проблему постачання боєприпасів ЗСУ армія РФ не може.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: