Chery iCar показала вражаючий концепт суперкара GT і «заряжений» позашляховик 03

Підпишись на нас:

Назва iCar безпосередньо асоціювалася з чутками про спробу Apple «проникнути» в автомобільну промисловість, але насправді це назва нового китайського бренду, що належить Chery. Сьогодні iCar представила електричний позашляховик 03 і концепт електричного спортивного автомобіля iCar GT на спеціальному заході, який відбувся перед автосалоном у Шанхаї. Разом із цими двома моделями вони оголосили про розробку ще чотирьох серійних моделей, які будуть випущені в майбутньому.

Подробиці

Почнемо з головного моменту презентації в Шанхаї. iCar GT — це повністю електричний спортивний автомобіль із низькою посадкою, дверима в формі ножиць і Т-подібними світлодіодами з обох сторін, які нагадують емблему Tesla. Т-подібні елементи з підсвічуванням можна знайти і на колесах великого діаметру, а низький ніс, тоновані задні фари та вбудований спойлер ззаду створюють спортивну атмосферу.

Інтер’єр iCar GT створений у науково-фантастичному стилі, він має вигнуте кермо з вбудованим дисплеєм. До цього додається великий сенсорний екран посередині приладової панелі, який має освітлену область, що нагадує воду. Хоча про специфікації концепту нічого не повідомляється, очікується, що його характеристики можуть бути пом’якшені, коли він стане серійною пропозицією.

Переходячи до iCar 03, він має позиціювання позашляховика, кузов зі сталі та алюмінію та повністю електричну трансмісію. Двоколірний кузов, квадратні колісні арки та просте покриття черпають натхнення з Land Rover Defender та інших позашляховиків, орієнтованих на бездоріжжя, таких як Jetour Traveller, який також є продуктом Chery. Напис «iCar Allroad» на ящику для зберігання, встановленому на дверях багажника, великий дорожній просвіт і короткі звиси натякають на покращені характеристики бездоріжжя.

03 має довжину приблизно 4200 мм, що подібно до європейських субкомпактних позашляховиків (сегмент B), хоча колісна база становить 2700 мм, що ближче до компактного сегменту.

Як повідомляють китайські ЗМІ, серед технологій, які будуть представлені в позашляховику, є віртуальний помічник i-VA, безліч інтелектуальних функцій автомобіля, розблокування з NFC і пакет ADAS з підтримкою L2+.

Крім спортивного автомобіля GT і позашляховика 03, iCar показав силуети п’яти майбутніх серійних моделей, які залишаються в таємниці. Вони включатимуть два автомобілі з низькою посадкою, два позашляховики та один MPV, усі з повністю електричними силовими агрегатами та на основі архітектури i-MS. Хоча iCar не розкриває жодних специфікацій силових агрегатів своїх майбутніх моделей, вона оголосила про співпрацю з CATL, найбільшим у світі виробником акумуляторів. У результаті iCar стане першим автовиробником, який використовуватиме натрій-іонні батареї в серійних автомобілях під псевдонімом Ener-Q.

Як повідомляє Car News China, iCar буде зосереджений на молодих покупцях з ціновим діапазоном від ¥150 000 до ¥400 000 ($21 800 – $58 200).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: