Електричний кросовер-купе Xpeng G6 отримав швидку зарядку і запас ходу 700 км

Підпишись на нас:

Лінійка автомобілів Xpeng продовжує зростати, оскільки компанія використала Шанхайський автосалон, щоб представити нове кросовер-купе G6.

Подробиці

Оголошений як «автомобіль мрії для молодого покоління», G6 — це середньорозмірний кросовер з дизайном, натхненним науковою фантастикою. Останнє не просто маркетингова гіпербола, оскільки Xpeng каже, що кросовер було розроблено за консультації з письменником-фантастом.

Xpeng G6

G6 отримав активний задній спойлер і обтічний дизайн, який дозволяє моделі мати коефіцієнт лобового опору 0,248. Xpeng не вдавався в деталі, але кросовер має розділені освітлювальні прилади, мінімалістичне облицювання та вмонтовані дверні ручки. Ми також бачимо лідарні датчики та панорамний скляний дах площею понад 2 квадратних метри.

Салон відносно простий і оснащений цифровою панеллю приладів, яка розташована за двоспицевим кермом. Модель також має 15-дюймову інформаційно-розважальну систему, передні сидіння з підігрівом і вентиляцією, а також колісну базу 2890 мм, яка обіцяє забезпечити достатньо місця для ніг на задніх сидіннях.

Говорячи про сидіння, передні крісла, здається, повністю відкидаються, перетворюючи G6 на імпровізовану кімнату відпочинку. Компанія також відзначила, що кросовер має оббивку з «захищеної від дітей, плям, антибактеріальної органічної силіконової тканини та мікрофібри».

G6 базується на архітектурі наступного покоління компанії, яка відома як SEPA2.0. Xpeng каже, що модель має переваги «інтегрованого алюмінієвого лиття під тиском спереду та ззаду та технології інтеграції батареї CIB у корпус». Далі в компанії заявили, що транспортний засіб розроблено відповідно до найвищих стандартів безпеки в Китаї, Європі та Північній Америці. Говорячи про Європу, Xpeng сказав, що шасі було налаштовано командою німців для «покращення спортивних характеристик».

Компанія не розкрила багато специфікацій продуктивності, але підтвердила, що кросовер матиме технологію 800 В і технологію акумуляторних елементів 3C. Це обіцяє забезпечити запас ходу 755 км, а також можливість швидкої зарядки, яка може забезпечити до 300 км запасу ходу всього за 10 хвилин.

Xpeng G6 Xpeng G6

В CarNewsChina розповіли, що кросовер буде пропонуватися із заднім і повним приводом. Перший, як повідомляється, має електродвигун, що розвиває 292 к.с. і 440 Нм крутного моменту, тоді як другий буде використовувати два двигуни, які розвиватимуть загальну потужність 480 к.с. і 660 Нм.

На сайті також стверджується, що ціна стартує від 239 900 ієн (34 838 доларів США), а модель буде пропонуватися з літій-залізо-фосфатними та нікель-марганцево-кобальтовими батареями. Поставки планується розпочати пізніше цього року, тому ми можемо очікувати, що дізнаємося більше деталей у найближчі місяці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: