Geely представила кумедний міський електромобіль вартістю 8000 доларів

Підпишись на нас:

Panda Mini – популярний міський електромобіль від китайського автовиробника, завоював репутацію своїм милим і незвичайним дизайном. На автосалоні в Шанхаї бренд зробив крок далі, випустивши обмежену серію Panda Mini Little Yellow Duck, яка має грайливий дизайн, як всередині, так і зовні. Унікальний стиль автомобіля обов’язково сподобається водіям, які цінують індивідуальність і креативність у своїх автомобілях.

Подробиці

Натхненна одним із трьох головних героїв мультфільму WT ​​Duck (What The Duck) Panda пофарбована у жовтий колір, зі спеціальними колесами з трьома спицями, що нагадують качині лапки. Напис WT Duck можна знайти на задніх крилах двома різними шрифтами.

Geely Panda Mini Little Yellow Duck

Мультяшна тема продовжується і всередині. Там є поєднання жовтої та чорної шкіряної оббивки, доповненої зображеннями качок, розкиданими по салону. Автомобіль оснащений 9,2-дюймовою цифровою панеллю приладів, 8-дюймовим сенсорним екраном, кондиціонером, електросклопідйомниками, аудіосистемою та панорамним люком.

Geely Panda Mini Little Yellow Duck Geely Panda Mini Little Yellow Duck

Як і звичайна Panda Mini, спеціальна версія WT Duck доступна з двома варіантами батареї та двома джерелами живлення. Автомобіль поставляється з батареєю ємністю 9,61 кВт-год або 17,03 кВт-год, а один електродвигун видає 27 к.с. або 40 к.с.. Запас ходу на електроприводі змінюється залежно від батареї та конфігурації силового агрегату і становить 120 км або 200 км за протоколами CLTC. Пам’ятайте, що це крихітний електромобіль довжиною 3065 мм з колісною базою 2015 мм.

Спеціальне видання доступне для замовлення в Китаї за ціною від ¥53 900 до ¥56 900 (від 7800 до 8300 доларів). Для контексту, звичайний Panda Mini EV має початковий цінник ¥39 900 (5800 доларів), що робить версію WT Duck найдорожчою в лінійці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: