Renault скорочує кількість бюджетних автомобілів в Україні: названо причини

Підпишись на нас:

Уважні автолюбителі не могли не помітити, що в цьому руці з автосалонів та дилерських мереж зникли автомобілі Renault Sandero, Logan та Stepway. Ці три моделі вважалися найбюджетнішими серед модельного ряду французького бренду. На європейському авторинку моделі продавались під брендом Dacia.

Найдешевшим виявився кросовер Renault Duster, що в Європі відомий, як Dacia Duster. Станом на 25 квітня він коштує близько 672 600 грн. В Україні під єдиним брендом Renault реалізовували авто з цієї марки та близької марки Dacia.

Компанія Renault вирішила відмовитися від дублетних моделей і тому скорочує модельний ряд автомобілів. У минулому році життєвий цикл моделей Logan, Sandero, Stepway від Renault закінчився. Адже в грудні 2020 року вийшли нові Logan, Sandero, Stepway під брендом Dacia. На жаль, нові моделі не представлені на авторинку України. 

Українські водії можуть очікувати на оновлення модельного ряду Renault іншою новинкою. Відомо, що в Туреччині збирають та продають наступника попереднього покоління Logan – Renault Taliant.

Renault скорочує кількість бюджетних автомобілів в Україні: названо причини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: