Skoda випустить бюджетний і компактний електричний кросовер

Підпишись на нас:

Skoda анонсувала дебют нового електричного кросовера початкового рівня, дебют якого відбудеться 2025 року. Подробиць про нього поки що вкрай мало, але як виглядатиме «батарейний» паркетник плюс-мінус відомо. Своїм баченням проекту поділились у британській пресі.

Подробиці

Судячи з рендеру, що базується на фірмових скетчах, новинка отримає компактні та «дуті» пропорції. Попереду машини встановлять незвичайні фари у формі бумерангів, об’єднані фальш-радіаторними ґратами у вигляді пластової глянсової вставки, а також бампер із пористою та пофарбованою у сріблястий колір «губою».

Новий електрокросовер Skoda

Капот матиме характерну улоговинку по центру, в якій розташується буквена назва марки. А доповнить загальну картину широке обваження з незабарвленого пластику.

Новий електрокросовер Skoda

В основу новинки повинна лягти модульна платформа MEB Entry від материнської компанії Volkswagen. Повністю електричний кросовер Skoda матиме довжину близько 4,1-метра, тим самим виявившись трохи компактнішим за вже представлений на ринку «паркетник» Kamiq.

Передбачається, що рухати нову модель буде один електромотор, встановлений спереду. Його потужність складе 233 кінські сили. Як тягова батарея виступить акумулятор з двома варіантами ємності – 38 і 56 кВт/год. Максимальна далекобійність кросовера на одному заряді становитиме 450 кілометрів.

Новий електрокросовер Skoda

Щодо порядку цін, то за електричний SUV проситимуть близько 22 000 фунтів стерлінгів (27 000 доларів).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: