Електрична копія Suzuki Jimny вартістю 14 000 доларів отримає великий екран вбудований в задню частину кузова

Підпишись на нас:

Baojun Yep — це не тільки перший електричний позашляховик SAIC-GM-Wuling, а й перший електромобіль, який отримав дисплей вбудований в задню частину кузова. Додаткова функція рекламується, як спосіб для молодих водіїв проявити себе на дорозі.

Подробиці

Екран тягнеться через задню кришку багажника Yep і має 1 метр у ширину та 0,26 метра у висоту. Він має має форму «розумного» годинника, схожого на Apple Watch, а на одній рекламній фотографії прямокутна частина екрана відображає щось схоже на ремінець годинника, щоб ще більше підсилити це враження.

На додаток до відображення циферблата, екран також може відображати анімацію, смайлики та короткі повідомлення. Автовиробник каже, що власники зможуть розблокувати в майбутньому даний екран для ігр.

Наразі немає інформації про те, скільки коштуватиме ця функція, але складно уявити, скільки буде коштувати ремонт задньої частини автомобіля, якщо туди хтось в’їде.

Автомобільні новини Китаю повідомляють, що вартість нового електромобіля стартуватиме приблизно від 100 000 юанів (14 436 доларів за поточним курсом обміну).

Baojun Yep має компактні габарити 3381 x 1685 x 1721 мм, що робить його трохи довшим, але вужчим і вищим за класичний Mini.

Звісно, такому маленькому ​​кросоверу потрібно небагато, і він отримує один електромотор на задній осі, який видає 67 к.с. і 140 Нм крутного моменту. Він має обмежену максимальну швидкість 100 км/год, а його літій-залізо-фосфатний акумулятор може проїхати 303 км на одному заряді.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: