Всього 3000 доларів: коваль побудував копію Corvette зі старого автомобіля Volkswagen

Підпишись на нас:

Якщо пропорції цього Chevy Corvette Stingray вам здаються трохи дивними, то ви не помиляєтесь. Для цього є дуже вагома причина, оскільки це не справжній Corvette, а хитромудра копія, яка знаходиться в пошуках нового власника.

Подробиці

Дивна репліка Corvette була виставлена ​​на продаж через Facebook Marketplace у Лівінгстоні, Шотландія, за ціною лише 2300 фунтів стерлінгів (2857 доларів).

Копія Chevy Corvette Stingray

У переліку стверджується, що автомобіль почав своє життя як Volkswagen Type 3. Згодом цей донор був перероблений ковалем, який не міг дозволити собі справжній Corvette. Рукатий майстер вручну зробив усі сталеві панелі кузова, які тепер прикрашають VW і які добре копіюють дизайн оригінального автомобіля, навіть незважаючи на те, що пропорції у авто не зовсім схожі з оригіналом. Коваль також потрудився, щоб зробити у авто знімним чорний дах.

Копія Chevy Corvette Stingray

В копії встановлено оригінальний двигун VW з повітряним охолодженням, але продавець зазначає, що йому знадобиться нове паливо та якісне обслуговування, перш ніж він зможе знову працювати безперебійно. Автомобіль проїхав приблизно 30 000 миль (~48 000 км) з моменту виготовлення, і більшу частину останніх 30 років він провів у опалювальному сараї. З незначними ремонтами він буде готовий знову вирушити в дорогу.

Копії спортивних автомобілів на кшталт цього рідко справляють враження, але власнику, який створив цю копію слід віддати належне за зроблені зміни – вони зайняли багато часу і виконані досить майстерно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: