Як виглядає «Таврія» в сучасному дизайні

Підпишись на нас:

Автомобіль «Таврія» вже став легендою, а на українських вулицях чи не щодня можна зустріти відому автівку. Але багато водіїв відмічають, що автомобіль має нудний дизайн. Саме тому один з українських дизайнерів вирішив створити зображення «Таврії» в сучасному стилі.

«Таврія» випущена в 1988 році, а через 10 років автомобіль було модернізовано та він отримав назву «Нова». Український дизайнер створив зображення вигляду «Таврії» в 2021 році. Створюючи новий дизайн, автор залишив силует кузова впізнаваним. Також водії можуть помітити, що чорний задній та передній бампер також залишилися «рідним».

Як виглядає «Таврія» в сучасному дизайні

Як виглядає «Таврія» в сучасному дизайні
Дизайнер Роман Прядко зробив кузов
більш аеродинамічним, такі плавні лінії додали машині елегантності. Колеса зазнали змін, але зберегли ідентичність. Дизайнер запропонував шість рендерів дизайну коліс.

Як виглядає «Таврія» в сучасному дизайні

Сучасна «Таврія» представлена в трьох кольорах: синьому, жовтому та сірому. Рендери моделі викликали в шанувальників моделі великий інтерес. Ще б пак! Адже дизайнер показав, що старенькі моделі авто можуть бути цікавими, якщо прикласти до цього зусиль.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: