Названо бюджетні, але надійні автомобілі до $5000: рейтинг

Підпишись на нас:

Водії, незалежно від свого бюджету, хочуть придбати в першу чергу надійне авто. На авторинку України представлено безліч моделей на будь-який смак та гаманець, але невідомо чи виправдовують вони свою вартість. Редакція «Wheel News» вирішила скласти рейтинг недорогих авто, що не підведуть на дорозі.

В першу чергу хочемо наголосити, що надійним автомобіль робить не його довговічність, а відсутність неочікуваних поломок. Так як немає нічого вічного, так і автомобіль неможливо експлуатувати все своє життя. Як тоді обрати надійний транспортний засіб?

Перш за все, надійність закладають в автомобіль ще на заводі, де поєднують якість деталей та професіоналізм збірки. По-друге, авто куплене «з рук» не повинно мати великий пробіг. І останнє – попередній власник має належним чином обслуговувати авто.

На українському авторинку є автомобілі, що вважаються дешевими і відносно надійними.

 ЗАЗ «Славута» (1999 – 2011 рр.)

Багато насмішок може викликати дана модель, але відомо, що виробник в свій час приклав чимало зусиль для того, щоб авто було надійне. І це дійсно так, адже на українських дорогах і сьогодні можна зустріти «Славуту» в достатньо гарній якості. Придбати ЗАЗ можна всього за $1000 – $1500.

Daewoo/ЗАЗ Lanos (1998 – 2017 рр.)

Скептичне відношення до себе має ще одна модель – це Daewoo Lanos. Але незважаючи на це, багато водіїв віддають перевагу саме цій моделі. ЗАЗ поєднує в собі доступність та надійність, а їх асортимент дуже великий. Корейці створили достатньо міцне авто, що не втратило свої характеристики при переносі виробництва до Польщі та інших країн. Ціна Lanos від $2000 до $3000.

Renault Logan/Sandero (з 2004 р.)

При створення даної моделі акцент робився на її доступності. Модель проста та комфортна. Модель Sandero є найменш популярною версією Renault Logan, але тим не менш отримала від Logan безліч позитивних характеристик.

Logan пропонує покупцеві безліч моделей на вибір. Sandero зазвичай мають великий пробіг, що говорить про їх надійність в попереднього власника. Ціна моделі варіюється від $2800 до $3000.

Renault Megane (2002 – 2009 рр.)

Megane другого покоління відносяться до бюджетних моделей, але не позбавленим надійності. При збірці використані достатньо надійні деталі, а саме авто не вимагає хитрого сервісу. В Україні зазвичай продаються універсали, а щоб не потрапити на погану якість – обирайте авто вартість від $3500.

Peugeot 301 / Citroen C-Elysse

Не об’єктивною є думка, що французький виробник ненадійний. Дана модель створена для ринку не багатих та кліматично складних країн, наприклад, Африки. Якщо вам пощастило придбати авто, що не експлуатувалося, як таксі, то така машина буде служити довго років. Ціна автомобіля від $5000 до $11000. 

Надійність – це не завжди про велику вартість автомобіля. Багато чинників залежать від експлуатації минулим власником та наявності належного обслуговування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: