Відновлюється виробництво Renault Logan першого покоління

Підпишись на нас:

Бюджетний седан Saipa Cadilla презентували перед публікою в Ірані. Вже найближчим часом його можна буде придбати на внутрішньому ринку.

Автомобіль Saipa Cadilla має достатньо впізнаний дизайн, але це і не дивно, адже він є клоном бюджетного Dacia/Renault Logan першого покоління. Цікаво, що репліка є нелегальною.

Renault Logan першого покоління відновлює своє виробництво

Відомо, що раніше Renault Logan виходив з конвеєра в Ірані, але в 2018 році французький автовиробник разом з іншими країнами ЄС підтримав санкції проти Ірану. Після цього виробництво в країні було припинено. Однак на той момент локалізація виробництва Logan досягла 85% і це дозволило через п’ять років відновити випуск моделі.

Renault Logan першого покоління відновлює своє виробництво

Хоча модель Saipa Cadilla і є копією, але все-таки має авторські елементи дизайну. Якщо порівняти кузов цих двох моделей, то в Saipa Cadilla є більш виразний дизайн передньої частини. Форма решітки радіатора має нетиповий вигляд, а фари збільшені. Іранська новинка отримала замінені бампери, капот, крила та кришку багажника, а ззаду впадають в око  Г-подібні ліхтарі.

Renault Logan першого покоління відновлює своє виробництво

Салон новинки також оновлено. Панель керування має новий функціонал, а в кермо влаштовані перемикачі клімату. Преміум версія отримала сенсорний екран.

Saipa Cadilla має 1,6-літровий двигун Renault, але для моделі збільшено потужність до 115 к. с. В парі з мотором працює 5-ступінчаста механічна КПП.

Нагадаємо, що Renault/Dacia Logan першого покоління презентовано в 2004 році. Зараз випускається вже четверта модифікація моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: