Не купуйте ці автомобілі бренду Skoda: топ 3 найгірших моделей

Підпишись на нас:

Популярний чеський автовиробник Skoda відомий далеко за межами своєї країни. Компанія має прихильників по всьому світу, а моделі бренду надійні та якісні. Однак, як і будь-який виробник, компанія має злети і падіння.

Ми вирішили проаналізувати дані та назвати найгірші моделі компанії Skoda.

Skoda Felicia (1994-2001): Проблеми з надійністю

Не купуйте ці автомобілі бренду Skoda: топ 3 найгірших моделей

Модель випускалася 7 років, з 1994 по 2001 рік, та вважається однією з провальних. Водії скаржилися на поломки та механічні збої, що зіпсувало репутацію Skoda Felicia.

І хоча модель була бюджетна та простора, але це не врятувало її авторитет. Після такого провалу компанія переглянула своє відношення до технічних характеристик своїх авто. 

Skoda Rapid (2012-2019): Не яскравий інтер’єр та керованість

Не купуйте ці автомобілі бренду Skoda: топ 3 найгірших моделей

Skoda Rapid випускалася 7 років, з 2012 по 2019 рік, та на початку стала улюбленим сімейним автомобілем багатьох водіїв. Але історія успіху моделі була не довгою, адже низька якість інтер’єру отримала безліч скарг. Використані матеріали виглядали дешевими і швидко зносились, а це призводило до втрати привабливості салону.

Негативні відгуки отримала і керованість Skoda Rapid. З тих пір Skoda почала більш ретельно ставитися до таких деталей, а тому наступні моделі вже не мали таких проблем.

Skoda Yeti (2009-2017): Приголомшлива продуктивність і стиль

Не купуйте ці автомобілі бренду Skoda: топ 3 найгірших моделей

Skoda Yeti випускалася 8 років, з 2009 по 2017 рік, та став дебютною моделлю Skoda в сегменті компактних позашляховиків. Автомобіль хоча і мав свої переваги, але недоліки не зміг перекрити. Одним з головних недоліків Yeti стала його низька продуктивність. Власники вважали, що прискорення було недостатнім, що призводило  до менш приємного водіння.

Скарги отримав і нетрадиційний дизайн Yeti: одні вважали його вигадливим і привабливим, інші – незграбним. Саме тому оновлені моделі Skoda отримали нові рішення, котрі отримали покращені характеристики та більш сучасні стильові рішення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: