Бюджетний кросовер від Renault, що за 9 секунд розганяється до 100 км/год

Підпишись на нас:

В мережі з’явилися перші світлини Renault 4Ever Trophy. Концептуальний електрокросовер вже 22 травня презентують аудиторії на відкритті тенісного турніру «Ролан Гаррос». Інформацією поділились на є офіційному сайті Renault.

Бюджетна новинка від Renault, що за 9 секунд розганяється до 100 км/год

Електрокар Renault є модифікованою версією минулорічного концепту 4Ever. Автомобіль отримав унікальний відтінок блакитного кольору, що є відтворенням знаменитого Renault 4 1962 року випуску. 

Бюджетна новинка від Renault, що за 9 секунд розганяється до 100 км/год

Кузов кросоверу прикрасили яскраво-жовтими відтінками, що уособлюють тематику тенісних м’ячів. Автомобіль зберіг пластиковий захисний обвіс, високий кліренс і позашляхові шини, а на даху облаштовано мініатюрний багажний відсік.

Бюджетна новинка від Renault, що за 9 секунд розганяється до 100 км/год

Електрокари Renault 4Ever – первістки нової бюджетної моделі вартістю до €30 000, котрі презентують в 2024 році. Як вже зазначалося, кросовер буде схожий на модель 60-х років.

Кросовер Renault 4, разом з електромобілем Renault 5, збудований на платформі CMF-BEV. В довжину кросовер буде приблизно 4,1 – 4,2 м.

Концепт-кар Renault 4Ever Trophy отримав 136-сильний двигун і за 9 секунд розганяється до 100 км/год. Серійна модель буде запропонована в декількох варіантах, а запас ходу складатиме 400 км.  

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: