Бюджетний кросовер від Toyota: модель схожа на RAV4 в мініатюрі

Підпишись на нас:

В Індонезії відбувся дебют новенької Toyota Yaris Cross. Компактний кросовер до кінця 2023 року має з’явитися в продажі. Першими деталями поділились на YouТube-каналі Toyota Indonesia.

Бюджетний кросовер від Toyota: модель схожа на RAV4 в мініатюрі

Toyota Yaris Cross не стане заміни моделі першого покоління, а буде випускатися паралельно. Міський кросовер створений для прогресуючих країн, а тому буде коштувати більше, ніж Toyota Raize. Наразі ціна моделі Raize від $15 500.

Новенька Toyota має агресивний дизайн, що уважним автолюбителям схожий на RAV4 або Highlander. Кросовер отримав високий капот, виражені розширені колісні арки, а велика решітка радіатора має цікавий орнамент. Фари моделі розкосі, що додає виразності зовнішньому вигляду кросовера. 

 

Габарити Toyota Yaris Cross 2023:

  • довжина – 4310 мм;
  • ширина – 1770 мм;
  • висота – 1615 мм;
  • колісна база – 2620 мм.

Бюджетний кросовер від Toyota: модель схожа на RAV4 в мініатюрі

Інтер’єр салону подібний до Toyota RAV4. В преміум версії моделі є цифрове панель приладів та 10,1-дюймовий тачскрин. Також дорожча версія Toyota Yaris Cross 2023 отримала: безключовий доступ, клімат-контроль, панорамний дах, електропривод дверей багажника, бездротову зарядку для смартфонів, систему автоматичного гальмування, контролю розмітки та «сліпих» зон.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: