Компанія з ОАЕ продовжує рекламувати російську бронетехніку

Підпишись на нас:

Один з найбільших у світі виробників бронетехніки Streit Group, що базується в ОАЕ, досі рекламує на своєму веб-сайті та рекламі бойові машини російського виробництва.

Подробиці

Streit Group опублікувала на своєму YouTube-каналі промо-ролик із кадрами автомобіля ВПК-Урал, розробленого та виготовленого в Росії військово-промисловою компанією (ВПК).

ВПК-Урал — перший російський захищений позашляховик з повним приводом на базі шасі сімейства «Урал». Самі ці позашляховики ставали трофеями для наших військових.

ВПК-Урал

За деякими даними ТАСС, бронемашина може перевозити 12 осіб, забезпечує захист від бронебійних патронів калібру 7,62 мм і витримує атаку вибухового пристрою вагою до 6 кг. Він оснащений дизельним двигуном ЯМЗ-536 з турбонаддувом потужністю 360 к.с., який розвиває швидкість по шосе 100 км/год і має запас ходу до 1000 км.

ВПК-Урал важить 14,5 тонни, має розміри 6500 мм в довжину, 2550 мм в ширину і 2800 мм у висоту.

Також на сайті компанії представлений абсолютно аналогічний автомобіль під назвою «Кондор», який повністю повторює дизайн і елементи кузова російського Урал-ВПК.

Конкорд

Крім того, там рекламується відома бронемашина «Тигр» виробництва компанії «Сокіл» з всюдиходами «Шаман» (виробництва «Авторос») і ГАЗ-3344-20 «Алеут» (виробництва Заволзького заводу гусеничних тракторів ЗЗГТ).

Настільки тісні стосунки між компанією та Росією в контексті кривавої війни в Україні виглядають досить сумнівно і викликають багато питань, тим паче, що формально ОАЕ не приєдналися до санкцій проти путінського режиму.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: