Кросовери, що можна купити в Україні за $8 000

Підпишись на нас:

Вторинний ринок автомобілів має великий асортимент, що може задовольнити будь-які потреби. Найбільш затребуваними серед водіїв є кросовери. Якщо ваш бюджет обмежений $8 000, то у нашій підбірці, котру ми формували на базі даних одного з інтернет магазинів, ви знайдете потрібний вам автомобіль. 

Mitsubishi Outlander 2009 року – $7 850

Дана модель має відмінний стан без пошкоджень. Mitsubishi Outlander має повний привід, автоматичну КПП, а також доглянуті двигун і шасі. Функціонал кросоверу отримав: підігрів сидінь, клімат-контроль, кондиціонер, двірники з підігрівом, електричні дзеркала та електросклопідйомники. Власник автомобіля наголошує, що авто готове до далеких подорожей, не потребує ремонтних робіт та готовий до перереєстрації.

Hyundai Tucson 2006 року – $7 350

Автомобіль в свій час придбаний в автосалоні, з того моменту він мав єдиного власника. Пробіг кросовера складає 135 200 км, а власник займався його ретельним обслуговуванням. Модель не переобладнали під ГБО, а покриття має рідну фарбу. Автомобіль повнопривідний, а рух забезпечує 2-літровий бензиновий двигун.

Jeep Patriot 2011 – $8 000

Модель Jeep Patriot має гарний стан, власник стверджує, що модель пройшла повний технічний огляд. Загальний зовнішній вигляд авто – непоганий, де-не-де помітні тріщини, тому автомобілю потрібен невеликий косметичний ремонт. На одометрі автомобіля показник 245 000 км, а під капотом 2,4-літровий двигун.

Peugeot 3008 2009 року – $7 550

Власник Peugeot 3008 стверджує, що це ідеальний сімейний автомобіль. Кузов моделі має гарний стан, в ДТП автомобіль не потрапляв, а тому жодні деталі не перефарбувались. Салон автомобіля гарний, технічний стан авто відповідає всім стандартам, а також до комплекту входять літні шини.

Mazda CX-7 2007 року – $7 200

Mazda CX-7 отримала повну реконструкцію ходової частини 1 000 км тому. Авто має багатий функціонал: клімат-контроль, круїз-контроль, кнопковий запуск двигуна, підігрів дзеркал і сидінь, електрорегулювання сидінь, датчики дощу і світла, електропакет і два ключа.

Акумулятор має відмінний стан, а в салоні відсутні потертості. Модель під капотом має 2,3-літровий двигун, що працює на бензині. На одометрі показник 142 000 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: