Nissan з фільму «Форсаж» продали за рекордні 1,4 мільйона доларів

Підпишись на нас:

Цього місяця Nissan Skyline R34 GT-R 2000 року випуску, яким керував Пол Вокер у фільмі «Форсаж 4» виставили на аукціон. Вже тоді експерти здогадувались, що він буде проданий за серйозну суму, але мало хто передбачав, за скільки він перейде з рук в руки.

Подробиці

5 травня автомобіль був проданий компанією Bonhams за приголомшливу суму в 1,357 мільйона доларів, і в цьому процесі було встановлено новий світовий рекорд для Skyline GT-R, проданого на публічному аукціоні. Це відбувається незважаючи на той факт, що GT-R, про який йде мова, насправді не є рідкісним варіантом. Це не створений компанією Nismo, як наприклад Z-Tune обмеженої серії, а фактично модифікований тюнером вторинного ринку Kaizo Industries екземпляр.

Nissan Skyline GT-R

Історія розповідає, що Пол Вокер отримав свободу від Universal Film Studios модифікувати GT-R будь-яким способом, який він міг вважати придатним для його головної ролі у фільмі. Основні модифікації, внесені до автомобіля, включають встановлення переднього інтеркулера Turbonetics, переобладнання гальм та вихлоп Nismo NE-1. Стверджується, що 2,6-літровий двигун RB26 з подвійним турбонаддувом видає приблизно 550 к.с..

Nissan Skyline GT-R

Цікаво, що автомобіль був конфіскований урядом США після зйомок четвертої частини франшизи «Форсаж». Це відбулося через те, що він був імпортований компанією Kaizo як корпус, а потім оснащений двигуном RB26 і названий «комплектом автомобіля». Зрештою автомобіль було експортовано до Німеччини, де він залишався виставковим екземпляром протягом багатьох років.

Nissan Skyline GT-R

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: