Новий Audi S6 став дуже схожим на моделі BMW: фото

Підпишись на нас:

Audi готується до однієї з найбільших змін у своїй історії. Мова йде про дебют нових A6/S6, які, на відміну від своїх попередників, продаватимуться виключно як електромобілі. Фотошпигунам вдалося «спіймати» майбутню модель S6 під час трекових випробувань на легендарному німецькому автодромі «Нюрбургрінг».

Подробиці

Традиційно для ще не представленої моделі кузов прототипу замаскували вкрай ретельно.

Audi S6 E-tron

Повноцінно розглянути дизайн нової S6 саме через камуфляж непросто, але варто звернути увагу на фари, які виглядають дуже схожими на оптику BMW 7-ї серії.

Зрозуміло, баварці не єдині, хто використовує такий стиль окремих фар, але вони одні з останніх, хто зробив ставку на цю тенденцію. Аналогічну конфігурацію можна побачити в тому числі в Q8, де додатковий блок оптики розташований під основним, проте розподіл у випадку з кросовером виглядає трохи інакше.

Audi S6 E-tron

З того, що помітно на кадрах нового S6, можна виділити решітку радіатора, яка у випадку з цією моделлю буде носити лише декоративний характер, а також великий отвір під нею і два компактних прорізи з боків.

Ручки виглядають так, ніби не забиратимуться у двері, а опиняться врівень з ними.

Що стосується лінії даху та корми з новими задніми ліхтарями та великим дифузором, то вони сильно нагадують аналогічні рішення, реалізовані в актуальному A7.

Audi S6 E-tron

В основу автомобіля має лягти нова архітектура PPE Audi, яка разом із акумулятором ємністю 100 кВт/год забезпечить новинці запас ходу майже 700 км. Передбачається, що з місця до першої «сотні» машина розганятиметься приблизно за 5,1 секунди.

Офіційна прем’єра нового Audi S6 відбудеться 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: