Житомирські майстри створили копію Mercedes-AMG G63 4×4

Підпишись на нас:

Старт продажів новенького Mercedes-AMG G63 4×4² за кордоном вже стартували. В Україні модель ще не представлено, але позашляховик вже з’явився в нашій країні завдяки майстерності команди з Житомира. Про унікальний проєкт у відео розповів керівник на своєму YouТube-каналі «Джипи-монстри».

Житомирські майстри створили копію Mercedes-AMG G63 4×4²

Майстри створюють копії відомих автомобілів. Цього разу за основу моделі було взято Mercedes-AMG G63 2022 року. Тюнінг відомої моделі отримав головну особливість версії 4×4², а саме портальні мости, завдяки яким кліренс виріс до 350 мм. У позашляховика з’явилися великі позашляхові шини та розширювачі арок, котрі позичили Mercedes G500 4×4². Попереду «гелендвагена» встановлені дуги.

Житомирські майстри створили копію Mercedes-AMG G63 4×4²

Силовий агрегат Mercedes G63 4,0-літровий V8 твін-турбо потужністю 585 к. с. За 5 секунд автомобіль розганяється до «сотки», а максимум моделі – 170 км/год. 

Житомирські майстри створили копію Mercedes-AMG G63 4×4²

Відомо, що житомирські майстри мають великий досвід подібного тюнінгу. Вони вже  створили кілька реплік відомого Mercedes G63 AMG 6X6. Замовлення умільці приймають з-за кордону.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: