В Америці дівчата «заправили» електрокар Tesla бензином

Підпишись на нас:

Хто в сучасному світі не знає, що таке електромобіль. Всі притомні власники повинні розуміти, що для того, щоб продовжити рух на цьому авто потрібно заїхати на заправку, але бензин в нього заливати точно не потрібно. Проте дві дівчини з Америки, які отримали Tesla від бойфренда думають інакше.

Подробиці

На відеоролику видно, як вони під’їхали до колонки заправки і довго шукали в передній частині автомобіля, куди заливати бензин. В цей час оператор, голос якого ми чуємо за кадром і чоловіки, які проходили повз – дивувалися такому перебігу подій.

Через деякий час оператор відео вирішив допомогти. Він почав пояснювати дівчатам, що перед ними електромобіль, проте одна з них все ж невгамовно намагалася залити бензин навіть після того, як автор відео декілька разів наголосив на цьому.

Більше того, в кінці відео видно, що дівчата не повірили співрозмовнику і вирішили все ж заправити бензин в передню частину електромобіля. Чим це все закінчилося невідомо, адже відео в цей момент переривається, але радості дівчат в цей момент не було меж :).

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: