Позашляховик Nissan Patrol Warrior готується стати конкурентом Land Cruiser GR Sport: перші фото

Підпишись на нас:

Наприкінці 2022 року компанія Nissan анонсувала появу нової позашляхової версії свого флагманського позашляховика Patrol. Тоді повідомлялося про те, що машина отримає до назви приставку Warrior (у перекладі Воїн). Напередодні такий автомобіль вдалося підловити журналістам з Австралії, які розкрили про нього низку невідомих подробиць.

Що стало відомо

На викладених у Мережу знімках Nissan Patrol Warrior з’явився у щільному камуфляжі, що не дозволяє повноцінно розглянути інтер’єр новинки. Втім, низка деталей помітна навіть крізь маскування.

У порівнянні з простим «Патролом» версії цієї моделі, орієнтованої на бездоріжжя, дісталися трохи інший передній бампер і решітка радіатора, а також корпуси протитуманних ліхтарів і дифузор іншої форми.

Nissan Patrol Warrior

Задній бампер, судячи з фотографій, залишився практично без змін. Тоді як зміни збоку звелися до появи хіба нового дизайну колісних дисків, які сильно відрізняються від тих, що встановлюють на «позашляхову» версію пікапа Navara Warrior.

Nissan Patrol Warrior

Варіант Warrior має на увазі, перш за все, поліпшення позашляхових можливостей автомобіля, щоб конкурувати за цим показником з Toyota Land Cruiser 300 GR Sport. Однак наскільки великою буде різниця між простим «Патролом» та його «войовничою» модифікацією поки що невідомо.

Ходять чутки, що машині дістанеться допрацьоване шасі з амортизаторами збільшеного діаметра і, мабуть, трохи інші пружини.

Але одне можна сказати точно. Позашляховик збереже під капотом стандартний 5,6-літровий атмосферний бензиновий V8, що видає 405 кінських сил та 560 Нм. Зв’язку йому становитиме 7-діапазонний «автомат».

Офіційна прем’єра Nissan Patrol Warrior відбудеться найближчими місяцями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: