Citroen анонсує появу в Україні нової версії кросовера з великим багажником

Підпишись на нас:

Нова модель Citroen C4 X, виготовлена ​​у Віллаверде буде представлена в двох бензинових версіях і одній дизельній.

Подробиці

В C4 X та сама платформа, численні конструктивні елементи що і в C4. Але він на 24 сантиметри довший за звичайну «цешку» (4,60 проти 4,36 метра), що досягається за рахунок подовження заднього звису. Це дозволило змінити конструкцію кришки багажника і збільшити його обсяг з 380 до 510 літрів. Проте тепер виникають питання, щодо легкості доступу в даний відсік автомобіля.

Щоб уникнути проблеми з похилим дахом в Citroën вирішили нахилити заднє сидіння на 27 градусів. Таким чином, більш ніж достатній простір для ніг, який забезпечує колісна база 2,67 м, доповнюється висотою задніх сидінь, яка не є проблемою для людей зростом до 1,85 м, оскільки більш лежаче положення дозволяє не торкатися стелі головою.

Citroen C4 X Citroen C4 X

Також, в новинці збільшений кліренс і є пластикові накладки по всьому нижньому периметру корпусу авто. Передня частина не зазнала змін, а ось ззаду більш цікаві вирізи фар привертають до себе увагу.

В салоні встановлений 10-дюймовий центральний дисплей із інформаційно-розважальною системою My Citroen Drive Plus, проекційний дисплей (у обробці Shine) і понад 20 асистентів водіння, включаючи Highway Driver Assist, який поєднує в собі адаптивний контроль швидкості з системою утримання в смузі руху.

В Україні C4 X буде доступний з турбованим бензиновим PureTech потужністю 100 к.с., підтримкою системи «Старт/стоп», об’ємом 1.2 літри і шестиступінчастою механічною коробкою передач. Або 130-сильним турбованим бензиновим 1.2-літровим мотором з 8-ступінчастою коробкою автомат (EAT8). Для поціновувачів дизеля тут є 130 сильний BlueHDi зі «Старт/стоп» і аналогічною 8-миступкою.

Citroen C4 X

Підвіска розроблена для максимального комфорту під час їзди і з технологією Progressive Hydraulic Cushion в амортизатори інтегрували спеціальні гідроупори.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: