Шпигунські фотографії демонструють серійну версію наступної Toyota C-HR

Підпишись на нас:

Ближче до кінця 2021 року Toyota вразила світ великою кількістю концептуальних автомобілів, які демонстрували своє «електричне майбутнє». Один з них отримав назву Small SU EV, і він ніде більше згадувався до сьогодні. Тепер шпигунські фотографи в Європі спіймали сильно закамуфльований тестовий автомобіль на дорогах загального користування, який за формою збігався з SU EV.

Подробиці

Важливо зазначити, що наразі ми не маємо жодних натяків щодо назви. Скоріш за все серійна модель не буде називатися SU EV, але знову ж таки, у нас уже є bZ4x і C-HR, тому Toyota може ще всіх здивувати нестандартністю підходу до назви. У будь-якому випадку, на перший погляд можна сказати, що більшість стилістичних елементів концепту потрапить у виробництво. Незважаючи на ідеальний камуфляж, ми бачимо, що нижня панель відрізняється від концепту.

Спереду проглядається вентиляційний отвір або решітка за камуфляжом, а також квадратна сітка ззовні. Це може бути омана, щоб змусити нас думати, що це чисто електрична модель. Однак, при уважному погляді на задню частину видно щось схоже на вихлопну трубу з правого боку. Незважаючи на EV у назві концепту, цілком можливо, що Toyota запропонує серійну модель і як EV, і як гібрид. Таким чином виробник може використовувати архітектуру Toyota E3, яка підходить для силових агрегатів PHEV і BEV.

Наприкінці листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі 2022 року Toyota представила концепт компактного позашляховика bZ. У когось може виникнути спокуса сказати, що це може бути серійна версія цієї моделі, але пропорції концепту мало відповідають тому, що ми бачимо вище. Цей тестовий автомобіль менший і має витончену форму, схожу на купе.

Toyota Small SU EV

Представити потенційного наступника C-HR Toyota може до кінця року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: