Експерти назвали найгірші автомобілі компанії SEAT

Підпишись на нас:

Іспанський автовиробник SEAT має великий асортимент гідних автомобілів, але будь-який виробник припускався помилок. Тому ми вирішили розглянути найгірші моделі, котрі колись випускав SEAT.

SEAT Malaga

Експерти назвали найгірші автомобілі компанії SEAT

Це компактний седан, що виходив протягом 1985-1992 років. Автомобіль був нецікавою пропозицію, котрій не вистачало інновацій та сучасних функцій. Автопром розвивався, а модель не відповідала тенденціям. Дизайн був тьмяний та невиразний, а тому водії не бажали витрачати кошти на такі сумнівні моделі.

Великим недоліком Malaga була низька продуктивність. Асортимент двигунів був обмежений, а найсильніший варіант не відповідав очікуванням водіїв. Салон автомобіля мав дешеву оббивку, застарілу панель приладів та не комфортні сидіння.

SEAT Toledo Mk1

Експерти назвали найгірші автомобілі компанії SEAT

Модель презентована в 1991 році та позиціонувала себе, як сімейний автомобіль. Однак модель мала декілька недоліків – це «сірий» дизайн та відсутність обіцяної якості.

Дизайн інтер’єру, низька ергономіка та якість збірки викликати невдоволення в водіїв. Розташування органів управління було заплутаним, а використані матеріали здавалися дешевими та пластиковими. Тому покупців розчарувала дана модель, а компанія призупинила її виробництво. 

SEAT Altea

Експерти назвали найгірші автомобілі компанії SEAT

Модель випущена в 2004 році та була націлена на міське використання. Але привабливі характеристики не виправдали очікувань водіїв. Дизайн моделі був нетрадиційним, що відштовхувало потенційних клієнтів. За словами самих водіїв, їм хотілося більше елегантності та вишуканості. 

Звісно, що компактна модель була занадто тісною для більшості клієнтів. До цього всього додавалися низька якість збірки та деталей, механічні та електричні проблеми, а також неприємний досвід водіння з нечітким рульовим керуванням і відсутністю досконалості. Тому автомобіль став ще однією невдалою моделлю компанії. 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: