Renault закликає фанатів створити дизайн концепту Twingo за допомогою штучного інтелекту

Підпишись на нас:

Renault святкує 30-річчя Twingo, запускаючи кампанію, яка закликає громадськість допомогти переосмислити модель за допомогою штучного інтелекту.

Подробиці

Кампанія триватиме з 1 лютого по 31 березня, і шанувальники зможуть «створити, уявити та переосмислити» Twingo за допомогою таких генераторів зображень, як Dall‑E, Midjourney та Stable Diffusion. Як пояснив Renault , користувачі можуть просто ввести кілька ключових слів, і їхнє творіння оживе, навіть якщо це літаючий Twingo або зроблений із шоколаду.

Після цього шанувальники можуть подати свої проекти, використовуючи хештег #ReinventTwingo на платформі соціальних мереж на свій вибір. Renault хоче побачити, що придумає публіка, оскільки вони створять реальний концепт на основі одного з творів. Компанія каже, що це зробить їх «першим виробником автомобілів, який поєднає штучний і людський інтелект у дизайні шоу-кара».

Renault Twingo створений ШІ

Головний маркетинговий директор Renault, Арно Беллоні, зазначив: «Штучний інтелект, який колись був доступний лише для еліт у сфері технологій, тепер відкритий для всіх лише трьома кліками». Він додав, що ця технологія «дає змогу кожному розкрити силу своєї уяви», і сказав, що компанія хоче «віддати належне культовому Twingo, давши кожному можливість взяти участь у творчому процесі».

Кампанія начебто дивна, але штучний інтелект є справжньою перспективою для автомобільної промисловості. Audi використовує цю технологію для створення нових дизайнів коліс , тоді як Renault включив штучний інтелект у «візуальні перевірки частини виробничої лінії, що забезпечує більшу реактивність і покращену якість на заводах».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: