Шпигунські фото показали, як буде виглядати конкурент Ford Ranger і Toyota Hilux від Kia

Підпишись на нас:

Закамуфльований прототип пікапа Kia, про який давно ходили чутки і який був помічений кілька місяців тому, знову з’явився в Кореї, надаючи нам кращий огляд на його кузов з подвійною кабіною.

Подробиці

Повідомлення про модель залишаються непідтвердженими, але, швидше за все, ми дивимося на пікап середнього розміру з двигуном ICE, який має багато спільного з Kia Mohave, версія якого до рестайлінгу продавалася як позашляховик середнього розміру Borrego у Північній Америці.

Пікап Kia

Вантажівку помітили в Південній Кореї, ймовірно, біля науково-дослідного центру Hyundai-Kia. Дві нові фотографії, опубліковані Autospy, ймовірно, показують той самий автомобіль з попередніх шпигунських знімків, зроблених під час тестування на громадських вулицях.

Пікап Kia

Пікап має кузов явно схожий на Mohave, включаючи решітку радіатора, фари, передній бампер, передні крила, дзеркала, передні двері. Отвори та прогалини в камуфляжі показують значок Kia на решітці радіатора, світлодіодні фари та невеликі частини сріблястого кузова. Ми також бачимо відсутність пластикової обшивки колісних арок, що часто зустрічається у тестових автомобілях. Ще одна важлива деталь — величезний дорожній просвіт, який є важливим фактором для покупців пікапів.

Шматочки камуфляжу в задній частині кузова приховують деталі. Тим не менш, ми бачимо кузов із подвійною кабіною та заднім диваном звичайного розміру завдяки подовженій колісній базі та довгому задньому звису. Загалом пікап виглядає як конкурент Ford Ranger і Toyota Hilux, поєднуючи п’ятимісну кабіну з практичністю відкритого багажного відділення ззаду.

Пікап Kia

До цього моменту не ясно, чи зображений автомобіль є ранньою розробкою пікапу з використанням тимчасових панелей кузова, чи остаточний серійний пікап дійсно матиме стільки спільного дизайну з Mohave, який був представлений у 2008 році, але в 2019 році зазнав значного редизайну.

Kia Mohave

Згідно з останніми повідомленнями з Кореї, пікап середнього розміру буде глобальним продуктом, а не обмеженим ринками, що розвиваються. Очікується, що виробництво буде здійснюватися на заводі Kia Hwaseong у Кореї. Модель може дебютувати в 2024 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: