Експерти назвали найкращий компакт-кросовер за співвідношенням “ціна-якість”

Підпишись на нас:

Пошук нового автомобіля завжди пов’язаний із важким вибором між машинами одного класу. Як правило, вони стоять плюс-мінус однаково і пропонують приблизно однакові функції. Американське видання «Edmunds» спробувало вирішити цю проблему, назвавши найкращий варіант щодо співвідношення ціна/якість у категорії компактних кросоверів.

Подробиці

Згідно з інформацією аналітиків, найкращою пропозицією у класі невеликих SUV у 2023 році є корейський «паркетник» Hyundai Tucson. Автомобіль отримав найвищу оцінку в 8,5 балів із 10 можливих, випередивши всіх своїх конкурентів у сегменті.

Названий найкращий компакт-кросовер у 2023 році за співвідношенням ціна/якість

Незважаючи на те, що Tucson коштує приблизно стільки ж, скільки його популярні однокласники в особах Toyota RAV4 і Honda CR-V, машині вдалося обійти суперників завдяки ширшому оснащенню та високій якості інтер’єру. Фахівці Edmunds пишуть:

«Інтер’єр цього компактного кросовера на голову вищий за інших з погляду комфорту та якості матеріалів, що пропонуються за цю ціну».

Крім того, Tucson вдалося виявитися кращим і в іншому ТОП-споживчому рейтингу. “Кореєць” набрав 4,6 бала з 5 можливих, тоді як японським Toyota RAV4 Honda CR-V довелося задовольнятися оцінкою лише в 3,6 та 4,3 бала відповідно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: