ТОП-24 компанії, які випускають найнадійніші автомобілі у 2023 році

Підпишись на нас:

Аналітики авторитетного агентства Consumer Reports підготували матеріал, в якому з’ясували, які автомобільні компанії випускають найбільш надійні машини в 2023 році.

Подробиці

Як заявляють у «CR», вони не змогли оцінити надійність автомобілів таких брендів, як: Alfa Romeo, Chrysler, Dodger, Fiat, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mini, Mitsubishi, Polestar, Porsche та Rivian через брак інформації чи недостатності модельного ряду. Таким чином, у дослідженні всі ці 13 марок не брали участі.

Що стосується тих, кому все ж таки довелося позмагатися в категорії компаній, які роблять найбезпроблемніші автомобілі, то в ТОП-10 увійшли відразу сім представників японського і корейського автопрому. Тоді як Mercedes-Benz уперше за всю історію таких рейтингів опинився на останньому місці.

Брендом, що випускає найнадійніші машини, була визнана Toyota. За нею йде Lexus, а замикає трійку BMW. Слідом розташувалися: Mazda, Honda, Audi, Subaru, Acura, Kia та Lincoln.

У другій десятці найкращим став американський Buick, за яким вишикувалися два «корейці» Genesis і Hyundai. На чотирнадцятому рядку опинився шведський Volvo, а на п’ятнадцятому – Nissan.

З 16 по 20 позиції зайняли компанії: RAM, Cadillac, Ford, Tesla і Chevrolet.

Що стосується аутсайдерів, то в їхніх лавах опинилися: GMC, Volkswagen, Jeep. А замкнув цей список Mercedes-Benz, що розташувався у списку брендів із найнадійнішими автомобілями на останньому 24-му місці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: