Поліцейські опубліковали відео погоні і затримання правопорушника на швидкому BMW M4

Підпишись на нас:

У швидкісних погонях американських копів зазвичай беруть участь «нудні» транспортні засоби, але офіс шерифа округу Форсайт опублікував кадри погоні за участю «заряженого» BMW M4.

Подробиці

Хоча ролик не показує, як все почалося, Офіс шерифа повідомив, що інцидент стався 17 грудня, коли поліцейський намагався зупинити водія за те, що він, як повідомляється, не ввімкнув ближній.

Це далеко не кричуще, але, як повідомляється, 22-річний Іслам Асланов почав прискорюватися, коли наблизився поліцейський. Відео, мабуть, починається саме з цього моменту, оскільки ми бачимо, як M4 прискорюється, коли водія просять зупинитись.

Автомобіль майже не видно протягом більшої частини погоні. За даними офісу шерифа округу Форсайт Асланов їхав зі швидкістю 70 миль/год (113 км/год) у зоні 35 миль/год (56 км) і досяг швидкості понад 100 миль/год (161 км/год) коли виїхав на Бьюфордське шосе. Далі була близько 144 милі на годину (232 км/год).

Зрештою поліцейські змогли випередити водія та спустити шини правопорушника  розгорнувши шипи. Потім інший поліцейський підхопив погоню і зрештою M4 сповільнився, оскільки одна з передніх шин була спущена. Закінчується погоня розворотом купе на 180 градусів. Чоловік здається і висуває руки у вікно. Офіс шерифа округу Форсайт каже, що Асланову висунули звинувачення у спробі втечі, перевищенні швидкості, необережному керуванні автомобілем і невикористанні приглушеного світла.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: