Skoda представила преміальну версію кросовера Enyaq Laurin & Klement

Підпишись на нас:

Skoda випустила комплектацію Laurin & Klement для Enyaq і Enyaq Coupe. Ця комплектація вирізняється преміальними елементами стилю, щедро обладнаним салоном і оновленою електричною силовою установкою, доступною у версіях із заднім і повним приводом, що підвищує потужність і запас ходу.

Подробиці

Комплектація L&K названа на честь засновників Skoda Вацлава Лауріна та Вацлава Клемента, представляючи собою вершину стилю та обладнання преміум-класу в лінійці Enyaq. Цікаво, що Skoda відмовилася від напису «iV» з назви моделей L&K, що буде у випадку з усіма майбутніми електромобілями.

Skoda Enyaq Laurin & Klement Skoda Enyaq Laurin & Klement

Починаючи з екстер’єру, бампери для нової версії мають велику кількість платиново-сірих акцентів навколо впускних отворів і на захисних пластинах. Електричний позашляховик також отримав новий набір 20-дюймових або опціональних 21-дюймових легкосплавних дисків, тоновані вікна, значки L&K на передніх крилах, а також хром на віконних рамах і рейлінгах на даху. Решітка Crystal Face з підсвічуванням і повністю світлодіодні освітлювальні прилади є стандартними.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Зсередини L&K стандартно поставляється з бежевою шкірою або додатковою чорною шкіряною оббивкою, розсіяним освітленням і алюмінієвими педалями. Передні сидіння стандартної версії мають функції вентиляції, підігріву та масажу. Емблема Laurin & Klement з гордістю красується на багатофункціональному шкіряному кермі, підголівниках і центральному дисплеї.

Що ще важливіше, Enyaq L&K представляє новий інтерфейс користувача Skoda Cl, який буде інтегрований у всі майбутні моделі. Це включає в себе переглянуту та спрощену структуру меню, нову навігацію, а також оновлені кольори та графіку для сенсорного екрана інформаційно-розважальної системи, цифрової панелі приладів (Virtual Cockpit) і проекційного дисплея. Нарешті, система безключового доступу Kessy автоматично блокує двері, коли водій відходить від автомобіля.

Skoda Enyaq Laurin & Klement Skoda Enyaq Laurin & Klement

Про силову установку

Enyaq L&K може бути не таким потужним, як двомоторний Enyaq iV RS , орієнтований на продуктивність, але має переваги від вдосконаленого електродвигуна, який нещодавно був представлений у VW ID.7 і видає 282 к.с. (210 кВт). Задньопривідний Enyaq L&K 85 розганяється від 0 до 100 км/год за 6,7 секунд, що майже на дві секунди швидше, ніж Enyaq iV 80. Є також повнопривідний Enyaq L&K. 85x, який має таку саму продуктивність, але додаткове зчеплення дозволяє завершити той самий спринт за 6,6 секунди.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Акумулятор також покращено за допомогою «оптимізованої» кривої заряджання, що дозволяє йому перейти від 10 до 80% менш ніж за 30 хвилин при підключенні до швидкого зарядного пристрою, а також функцію попереднього нагріву для холодної погоди. Оновлений силовий агрегат позитивно впливає на запас ходу електромобіля за протоколом WLTP, який було збільшено до 570 км для заднього приводу та 550 км для повного приводу.

Skoda Enyaq Laurin & Klement Skoda Enyaq Laurin & Klement

Skoda не оголосила ціни на нові варіанти Enyaq L&K 85 і L&K 85x, тим не менш, очікується, що вони будуть дорожчими, ніж інші комплектації, через довгий список стандартних функцій і оновлену трансмісію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: