Експерти назвали кросовер Subaru, який проїде понад 400 000 км

Підпишись на нас:

Аналітики Business Insider випустили свіжий рейтинг кросоверів і позашляховиків, які з найбільшою ймовірністю проїдуть понад 400 тисяч кілометрів. У ТОП-10 виявилося відразу по три «Тойоти» та «Хонди», проте від Subaru до цього списку потрапив лише один «паркетник». Ним виявився зовсім не Forester чи XV, а Outback.

Подробиці

Автомобіль розташувався на восьмому рядку рейтингу. Приблизно 22,3 відсотка Subaru Outback з 2012 по 2022 рік у США подолали заповітну позначку 400 тисяч кілометрів.

Найкращим у цьому ТОП-і став Toyota Land Cruiser. Згідно з підрахунками американських аналітиків, цей позашляховик накочував понад 400 тисяч кілометрів приблизно в 47,9% випадків.

Subaru Outback

Якщо судити конкретно з цього рейтингу, то найнадійнішим Subaru є саме Outback. Однак оцінювати безпроблемність машини можна і за іншими факторами.

Досягнення великого пробігу, безперечно, є відмінним показником загальної надійності автомобіля, але комплексні рейтинги надійності, як правило, враховують такі важливі параметри, як частота ремонтів, вартість обслуговування, а також інші параметри. І в них часто ті ж Forester або XV виявляються вищими за Outback.

Subaru Outback

Втім, одне можна сказати точно, Subaru Outback – безпрограшний варіант для тих, кому потрібен хороший кросовер, який точно не підведе на тривалій дистанції експлуатації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: