Ілон Маск заступився за власницю Tesla Model Y, яка намагалася заправити авто бензином

Підпишись на нас:

Кажуть, що старі звички важко змінювати, і це точно стосується деяких нових власників електромобілів.

Подробиці

Важко позбутися звички зупинятися на заправці, щоб заправити автомобіль, і це саме те, що власниця Tesla Model Y з Великобританії відчула на початку цього місяця.

На потіху інших автомобілістів, 22-річна Даніель Райт була знята в той момент, коли вони зупиняється біля заправної колонки, а потім намагається знайти кришку паливної горловини автомобіля. Зі шлангом в руці вона обходила декілька разів автомобіль, щоб знайти дверцята кришки бензобака, і здалася лише тоді, коли люди неодноразово  сказали їй, що це електромобіль.

Відео, очевидно, стало вірусним, і, як ви можете собі уявити, деякі коментарі, опубліковані в Інтернеті, були далекими від ввічливості: деякі називали водія Tesla «тупою», а інші стверджували, що відео було постановкою.

Навіть генеральний директор Tesla Ілон Маск відреагував на відео, зазначивши, що це «трапляється час від часу» і що «звички змінювати важко».

Відео набрало понад 40 мільйонів переглядів – збентежена власниця Model Y відчула потребу пояснити, чому вона врешті-решт намагалася заправити свій електромобіль бензином.

Розмовляючи з Daily Star, Даніель Райт сказала:

«Я, чесно кажучи, не знаю, що я робила. Це був кінець довгого дня, а машина абсолютно нова. Я просто заїхала на заправку, думаючи про солодощі, які збираюся взяти з прилавка, а не про те, що моїй машині насправді не потрібен бензин», – пояснила вона.

Райт також сказала, що її розчарували деякі коментарі до відео, хоча вона визнає, що це була «ганебна помилка». Вона додала, що її найбільше розчарували коментарі, в яких стверджувалося, що машина не її.

«Вони навіть казали, що це не моя машина, і я маю більше грошей, ніж розуму, що, мабуть, найбільше засмучувало. Я заробила кожен пенні, щоб купити авто і я люблю автомобілі. Це справді мрія — мати Tesla”, – сказала Райт.

Говорячи про Tesla, вона так прокоментувала увагу генерального директора виробника електромобілів.

«Ілон відповів і заступився за мене – і йому судилося мати найбільший мозок у світі», – сказала вона.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: