Унікальну репліку Lamborghini Countach, створену у підвалі, продають за 229 000 доларів

Підпишись на нас:

На продаж виставили майже точну копію знаменитого італійського суперкара Lamborghini Countach, побудовану американцем Кеном Імхоффом. На створення репліки Lamborghini Countach у чоловіка пішло 17 років. Усі роботи над машиною велися у підвалі його будинку. Зараз за автомобіль хочуть отримати неймовірні 229 000 доларів.

Подробиці

Зовні репліка практично ідентична оригінальному Countach. Щоб максимально наблизити копію до реального спорткара автор проекту використовував безліч заводських деталей Lamborghini. Втім, найважливішу з них – мотор V12, йому дістати не вдалося, тому замість нього був використаний «фордовський» V8, що видає 500 кінських сил.

Репліка Lamborghini Countach

Репліка пофарбована в темно-сірий металік і відрізняється вишукано підігнаними деталями як зовні, так і всередині.

Що цікаво, цей автомобіль нещодавно вже продавався на eBay, але тоді за нього просили в кілька разів менше – 90 тисяч доларів.

Очевидно, машину придбав один із перекупників, який через деякий час вирішив непогано підзаробити і збільшив ціну на машину до неймовірних 229 тисяч доларів.

Чи вдасться йому продати за ці гроші хоч і дуже якісну, але репліку культового Lamborghini залишається лише здогадуватися.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: