Новий італійський люксовий кросовер Aehra SUV отримає запас ходу 800 км

Підпишись на нас:

Італійський стартап Aehra показав свій новий електричний кросовер наприкінці минулого року, але жодних подробиць про його технічне обладнання досі не було відомо. Минуло півроку і розробники Aehra SUV вирішили поділитися першими відомостями про те, на що чекати від машини з погляду лінійки силових агрегатів.

Подробиці

Новинка італійської компанії, заснованої у 2022 році, отримає високоефективні двонаправлені акумулятори, які постачатиме їй австрійська фірма Miba. Контракт підписали буквально днями. Блоки збираються виготовляти на замовлення і кожен із них дозволить люксовому кросоверу Aehra проїжджати на одному заряді до 800 кілометрів.

Aehra SUV

Батарея буде підтримувати режим швидкого заряджання, так що поповнювати запас електрики можна буде дуже оперативно. Більше того, завдяки двоспрямованості від цього ж акумулятора можна буде заряджати електроінструменти та побутову техніку.

Постачання однооб’ємних лакшері-кроссоверів Aehra обіцяють розпочати наприкінці 2025 року, а вже в червні цього італійці покажуть другу модель – седан, побудований на тій же платформі і таких самих розмірів. У плани компанії входить також спортивний автомобіль із посадковою формулою 2+2, проте терміни його дебюту поки що не розкриваються.

Aehra SUV

Нагадаємо, довжина Aehra SUV становитиме близько 5100 мм, а колісна база моделі розтягнеться до 3 метрів. Забезпечити максимальний простір для пасажирів вдасться за рахунок архітектури, яка передбачає наявність у кросовера плоскої підлоги. Кузов машини виготовлять із вуглепластику, а також доповнять його активними аеродинамічними компонентами.

Aehra SUV

Що стосується інтер’єру моделі, то його збираються зробити функціональним. За задумом розробників, всередині Aehra можна буде влаштувати як кінотеатр, так і місце для проведення відеоконференцій.

Aehra SUV

Продавати електрокари нового італійського автовиробника збираються в Європі, Китаї, країнах Перської затоки і Північній Америці.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: