Названо найдорожчий кросовер цього року: це не Lamborghini Urus

Підпишись на нас:

Люксові позашляховики можуть коштувати дуже дорого, проте ряд з них стоїть на тлі інших окремо, через історичну цінність бренду, характеристики та використання інноваційних технологій у їх конструкції. Багато хто впевнений, що найдорожчим серійним кросовером на сьогоднішній день залишається Lamborghini Urus, але це не так.

Подробиці

Дебютний автомобіль у сегменті SUV компанії Ferrari був представлений у 2022 році та вже надійшов у продаж. Саме він є найдорожчим кросовером, доступним для покупки у 2023 році за стартовою ціною 402 050 доларів. Для порівняння, Lamborghini Urus коштує приблизно на 100 тисяч доларів дешевше.

Ferrari Purosangue

Ferrari Purosangue комплектується канонічним для автомобілів італійської марки атмосферником V12. Пізніше у нього з’являться і гібридні версії, але навіть цей силовий агрегат дозволяє спортивному кросоверу демонструвати потужність в 725 кінських сил і 715 Нм крутного моменту.

Ferrari Purosangue

Двигун розташований спереду та знесений у межах бази. Зв’язку йому становить 8-діапазонна роботизована трансмісія з двома зчепленнями, яку інженери Ferrari розмістили на задній осі.

Ferrari Purosangue

З погляду габаритів Purosangue помітно поступається Urus. Його довжина дорівнює 4973 мм (-140 мм), ширина – 2028 мм (+18 мм), а висота – 1589 мм (-49 мм). При цьому колісна база у “Феррарі” довша, ніж у “Ламборгіні” – 3018 мм проти 3002 мм.

З місця до 100 км/год Purosangue розганяється всього за 3,3 секунди, що можна порівняти з цифрами, які демонструє Lamborghini Urus у версії Performante. Утім, у заїзді до 200 км/год кросовер із Маранелло випереджає свого родича з Болоньї майже на секунду.

Ferrari Purosangue

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: