Популярний в Україні Ford Transit перетворили на позашляховик з V8

Підпишись на нас:

Ford Transit – один із найпопулярніших легких комерційних автомобілів як у світі, так і в Україні. Одну з таких машин, що встигла тривалий час попрацювати у Великій Британії, вирішили модернізувати, причому кардинальним чином.

Подробиці

Пошарпаний екземпляр пережив унікальну трансформацію, отримавши шасі вантажівки-монстра, гігантські колеса та двигун V8. Згідно з оголошенням, викладеним на «еBay», проект ще не завершений і потребує певних технічних змін для того, щоб повноцінно їздити дорогами.

Ford Transit

Фургон-монстр має висоту 3353 мм і ширину 2438 мм, що робить припаркований поряд з ним на фото нижче Chevrolet Suburban крихітною машиною.

Рецепт перетворення звичайного Transit на унікальний всюдихід виявився простим. Кузов комерційного автомобіля приварили до рами сходового типу, після чого надягли на маточини масивні диски із «зубастою» гумою.

Подробиці про технічне оснащення та характеристики автомобіля звучать розпливчасто, але одне відомо точно – машина укомплектована не заводським мотором, а 6,5-літровим V8, що працює у зв’язці з автоматичною трансмісією та системою повного приводу.

Ford Transit

Як зазначає продавець, для того щоб відправити машину на дороги загального користування, необхідно відремонтувати її карданний вал, замінити шланги радіатора, гальмівні трубки і полагодити рульову колонку.

За свій унікальний Ford Transit його власник планує виручити 6213 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: