Ентузіаст створює компактний Cybertruck на базі Tesla Model 3

Підпишись на нас:

В Tesla заявляють, що виробництво Cybertruck почнеться цього року. Один чоловік у Каліфорнії використав два автомобілі Tesla, як джерело натхнення для створення індивідуального авто, яке він назвав Cyber ​​Roadster.

Подробиці

Автором цього проекту є Давид Андрєєв. Він кілька місяців тому побудував триб’ют-кар Cybertruck із зламаної Toyota Prius C. Цей проект він закінчив і виставив автомобіль на продаж.

Cyber ​​Roadster по своїй суті, це двомоторний Tesla Model 3. Готовий продукт виглядатиме зовсім інакше, оскільки Андрєєв змінює більшість кузовних панелей. Готовий автомобіль має лише двоє дверей, унікальне лобове скло, що повертається назад, зовсім інше розташування зарядного порту тощо.

У серії відеороликів творця даного авто можна спостерігати, яка конструкція почала формуватися. Незважаючи на свою назву, цей Cyber ​​Roadster наразі дуже схожий на елегантний дводверний спортивний автомобіль, який генеральний директор Tesla Ілон Маск представив ще в 2017 році. Натомість, у ньому відсутні жорсткі складки та краї Cybertruck.

Тим не менш, творцю цього симбіозу ще є над чим працювати:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: