В Одесі помітили рідкісний нерозмитнений Ferrari Roma за $250 000

Підпишись на нас:

На березі Чорного моря сфотографували новенький Ferrari Roma. Новинка має яскравий колір, стильний дизайн, розкішні форми та, що найбільше дивує, румунські номера. 

В Одесі помітили рідкісний нерозмитнений Ferrari Roma за $250 000

Ймовірно, що з Румунії до Одеси приїхав відпочити бізнесмен, але досить можливо, що суперкар пригнали в Україну і не поспішають ставити на облік. Адже відомо, що моделі преміум сегменту не вдасться розмитнити дешево, а тим паче Ferrari Roma з 3,9-літровим мотором. В 2022 році, в період нульового розмитнення, до нашої країни завезли ще один суперкар Ferrari Roma. Тоді бюджет держави недоотримав понад $70 000 платежів.

В Одесі помітили рідкісний нерозмитнений Ferrari Roma за $250 000

Двомісний суперкар Ferrari Roma коштує від $250 000. Розкішне купе, незважаючи на свою приголомшливу ціну, є найдоступнішою моделлю італійської марки. Відомо, що нещодавно лінійку Ferrari Roma поповнив кабріолет.

Автомобіль має турбований V8 потужністю 620 кінських сил та 8-ступінчасту роботизовану КПП з двома зчепленнями. За 3,4 секунди суперкар розганяється до «сотки», а за 9,3 секунди спідометр покаже 200 км/год. Максимум моделі – 200 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: