Tesla Cybertruck: ось як це виглядає з місця водія

Підпишись на нас:

Cybertruck від Tesla має бути найбільш очікуваним транспортним засобом 2023 року, і в міру наближення до його офіційного запуску цієї осені з’являється більше деталей про електромобіль. Стало відомо, як виглядатиме нетиповий позашляховик всередині.

Подробиці

Незважаючи на те, що Cybertruck зовні зовсім не схожий на інші автомобілі Tesla, всередині це правило не діє. Судячи з цих зображень, зроблених біля техаської гігафабрики та опублікованих на форумі Клубу власників Cybertruck. Інтер’єр мінімалістський, де домінує величезний, орієнтований горизонтально планшет із сенсорним екраном, який виступає над простою приладовою панеллю. Остання, здається, не містить жодних інших елементів керування. Якщо ви їздите на Model 3, ви, ймовірно, почуватиметеся тут «як удома».

Tesla Cybertruck

Ми також бачимо широкий прямокутний відсік для зберігання між сидіннями, який містить підстаканники та панель для бездротової зарядки, і чия решітчаста кришка відсувається. Величезне лобове скло знаходиться досить далеко водія, де А-стійки нарешті стикаються з капотом. Це зробить видимість обмеженою, а очищення внутрішньої сторони скла складною справою.

Фактично, кут екрана та передніх стійок означає, що вид назовні дуже схожий на той, який ви отримуєте в Lamborghini Huracan. Тож цілком доречно, що Cybertruck має прямокутне кермо, як у суперкара. Сучасні Tesla оснащені або нестандартним кермом, або старомодним круглим. А от двоспицевий дизайн керма Cybertruck має зовсім інший дизайн. Але кожен, хто раніше їздив на Tesla, впізнає подвійні поворотні коліщатка, вбудовані в спиці.

Tesla Cybertruck

Є кілька речей, які водії звичайних великих пікапів можуть очікувати побачити на цих фотографіях, але не бачать, включають:

  • панель приладів;
  • фізичний селектор переключення передач (мабуть, тому, що ви перемикаєте передачі за допомогою повзунка на сенсорному екрані);
  • сидіння між кріслами водія та пасажира – Tesla вже підтвердила, що ідея третього переднього сидіння була відкинута деякий час тому.

Також немає перемикача покажчиків повороту, оскільки на лівій спиці керма є кнопка, яка вказує на зміну напрямку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: