Популярний в Україні компактний кросовер Toyota сфотографували до презентації

Підпишись на нас:

Друге покоління Toyota C-HR проходить останні етапи розробки перед офіційним дебютом у Європі наприкінці 2023 року. Шпигунські фотографи спіймали новий прототип C-HR на Нюрбургрингу. Він прикритий тонким камуфляжним покриттям, яке мало приховує його стиль.

Подробиці

Схоже, що серійна версія компактного позашляховика точно віддзеркалює концепт Toyota C-HR Prologue 2022 року. Силует з крихітними задніми боковими дзеркалами виглядає майже ідентичним концепту, за винятком більш звичайних опор і коліс меншого діаметру.

Toyota C-HR

Зміни стосуються бамперів і освітлювальних приладів, які були дещо пом’якшені для виробництва. Бампери також виграють від більшої площі захисного покриття, особливо в задній частині, яка має набагато менший дифузор. Велика решітка радіатора спереду має стільниковий візерунок і об’єднує протитуманні фари, але виглядає здебільшого закритою.

Toyota C-HR Toyota C-HR

Toyota C-HR

Світлодіодні фари у стилі молотка на вид трохи більші, тоді як виступаючі на всю ширину задні ліхтарі втратили діагональний елемент, що простягався до даху. А от подвійний задній спойлер і сильно нахилене заднє скло потрапляють у виробництво.

Toyota C-HR Toyota C-HR Toyota C-HR

Попередні шпигунські знімки інтер’єру показали, що C-HR матиме центральний сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, відокремлений від цифрової панелі приладів, на відміну від більшості позашляховиків-конкурентів, які розміщують їх під тією ж панеллю. Toyota стверджує, що новий C-HR буде «більш просторим і практичним» у порівнянні зі своїм попередником, який дебютував у 2016 році та отримав оновлений вигляд у 2019 році.

Під час презентації концептуального автомобіля Toyota C-HR Prologue у грудні 2022 року автовиробник підтвердив, що серійна модель буде доступна з варіантами гібридної трансмісії. Крім того, попередня шпигунська поява прототипу C-HR натякала, що він також може бути доступний з повністю електричною силовою установкою. Адже в Китаї вже доступний електричний варіант минулого покоління.

Toyota C-HR 2024 року випускатиметься в Туреччині, як і його попередник, але акумуляторні блоки будуть збиратися в Європі з імпортних акумуляторних елементів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: